- Dr Rosli Mokhtar

Dapatkan Koleksi Ebook Percuma Karya Dr Rosli Mokhtar


ESQ Training

Minta maaflah kawan2 semua, hampir tiga hari tidak update blog. Sebabnya ialah saya menghadiri kursus ESQ. Saya tak tahu sangat tentang ESQ, tiba2 sebuah syarikat atau seorang individu yang saya tak kenali menaja saya untuk menghadiri kurus itu. (saya doakan untuknya pahala jariah yang berterusan).

Sewaktu saya nak ke PICC Putra Jaya, saya sempat makan pagi dengan Ustaz Zamri, dia kata: eloklah anta pergi, boleh beri pandangan tentang ESQ, ana dengar ada komen negatif. Ok, juga kata saya, kalau baik moga Allah buka pintu hati untuk menerima, dan kalau salah moga Allah nampakkan.

Sampai saja di PICC, banyak pulak terima pangilan dari kawan2, bila mereka tahu saya di PICC bersama ESQ mereka mintak saya beri komen lepas mengikutinya. Atas dasar itu juga saya telah meminta izin dari pihak ESQ untuk menyebut ESQ dalam blog saya.

Seperti dalam ruangan lain, saya tidak mahu komen panjang dan menghuraikan satu persatu modul ESQ, saya hanya akan bincang beberapa perinsip pemikiran yang seharusnya kita jelas dan beberapa perkara penting sahaja.
Bersambung……
Pandangan anda dihargai

2 thoughts on “”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lawati Sosial Media Dr Rosli

  • 0
  • 1
  • 13,381
  • 0